Webshop

Flor hangt zijn werkbroek aan de haak...

Het portret van FlorFlor gaat met pensioen

Weldra gaat onze collega Flor genieten van een welverdiend pensioen. Meer dan 25 jaar monteerde Flor bij ons met hart en ziel duizenden fietsen, gaf als expert advies aan ervaren wielrenners (maar evengoed aan jonge starters) en hielp menig coureurs weer snel in het zadel na pech.

Een kunstwerk als afscheidsgeschenk

Zo’n kanjer laten we dan ook niet zomaar vertrekken! We lieten kunstenares Justine Lambrechts een prachtig portret maken van Flor in zijn natuurlijke habitat: op de fiets. En zoals je kan zien is het resultaat verbluffend.

Steun Kom op tegen Kanker

Het resultaat was zo verbluffend dat we samen met onze vrienden van The Vandal besloten hebben dit werk te reproduceren op hun 100% bio-katoenen t-shirts. We brengen deze collectie in zeer beperkte oplage uit en per verkochte t-shirt gaat er €10 naar Kom op tegen Kanker. A gift that keeps on giving!

Flor is nog niet weg...

We mogen nog enkele weken genieten van Flor zijn expertise, vakmanschap en collegialiteit. Je bent altijd welkom om nog afscheid te komen nemen, herinneringen op te halen of gewoon nog snel te profiteren van zijn kennen en kunnen!

... maar wel al vervangen!

Toegeven, zo'n uniek persoon vervang je niet op 1-2-3. Flor heeft zich het laatste jaar nog meer bezig gehouden met zijn kennis over te dragen op het hele team. Bovendien is het team experts ondertussen ook uitgebreid en kan Flor met een gerust gemoed weldra zijn werkbank overdragen.

Bedankt voor alles Flor!

Afbeeldingen