Webshop

Hervul nu je Squirt Chain Lube

Squirt Chain Lube

Deze kettingwax is multifunctioneel en is ook te gebruiken voor de racefiets, mountainbike, cyclocross en gravel bike. Je ketting, cassette en kettingbladen blijven veel netter dan wanneer je gebruik gaat maken van de klassieke kettingolie, je hoeft de ketting nu zelfs niet meer te ontvetten. Squirt maakt zich sterk dat de levensduur van ketting en tandwielen tot wel 40% verlengd kan worden door het gebruik van wax in plaats van olie.

Ecologie

Bij Chamizo Fietsen kijken we goed waar we onze ecologische voetafdruk kunnen verminderen. Zowel in ons aankoop-proces, het onderhoud van onze winkel als bij het onderhouden van al onze fietsen. We zijn al langer vragende partij van grotere verpakkingen en refill-mogelijkheden. We zijn dan ook blij dat we kunnen starten met de verkoop van de Squirt Chain Lube via refill

  1. Je gebruikt je Squirt Chain Lube tot de laatste druppel
  2. Je brengt het lege busje mee naar Chamizo Fietsen
  3. Je rekent aan de kassa af (je krijgt €2 korting bij refill)
  4. Je vult je busje aan het refill station

Terwijl het vulstation al uit ecologische materialen is gemaakt, besparen we per navulling van 5 liter ook nog eens 41 flacons. Dat maakt dat deze, volledig PFAS-vrije wax, een prominente plaats in zowel onze winkel als werkplaats verdient.

Besparing

Minder flesjes, dat zijn minder verpakkingen en dat is minder transport. Dus ook minder kosten voor de productie en distributie. En die besparing, die rekenen we door aan de klanten. Kom je je flesje Squirt Chain Lube bijvullen? Dan geniet je van €2 korting op de prijs van een nieuwe bus.

Afbeeldingen