Webshop

Nieuw: de Bosch SmartphoneGrip

Bosch Smart System

Het smart systeem van Bosch eBike Systems - bestaande uit de eBike Flow-app, bedieningseenheid, display, accu en drive unit - zorgt voor een individuele eBike-belevenis. De nieuwe systeemgeneratie verbindt technisch hoogwaardige eBike-componenten met digitale functies en tilt zo je dagelijkse en recreatieve rijplezier naar een hoger niveau.

Compleet met de SmartphoneGrip

De lancering van deze SmartphoneGrip maakt de ervaring helemaal compleet. Zo koppel je in een handomdraai je smartphone met je e-bike en via de eBike Flow-app zie je alle belangrijke informatie zoals navigatiegegevens, snelheid, laadniveau van de accu en de resterende actieradius.

Veiligheid boven alles

Zoals altijd heeft ook hier Bosch veiligheid voorop gesteld bij de ontwikkeling van hun nieuwe producten. Je kan je smartphone gewoon tijdens het rijden bedienen via de LED Remote, die via Bluetooth verbonden is met je smartphone. Beide handen blijven dus veilig aan het stuur.

Opgeladen smartphone-accu

De batterij van je smartphone blijft opgeladen tijdens je rit, hoeveel apps er ook openstaan. De SmartphoneGrip biedt een volledige laadfunctie tijdens het rijden, met of zonder kabel.

Stevige grip

Je smartphone zit stevig vast, ook op verharde wegen an paden. Zelfs met een hoes rond je smartphone blijft deze stevig zitten. Het oppervlak wordt bescherm door een rubberen coating en het oplaadpunt en luidsprekers zijn vrij toegankelijk. Opgelet, de SmartphoneGrip is niet geschikt voor paden met een hoogteverschil van meer dan 15 cm of voor ritten met springen.

Nu beschikbaar

De SmartphoneGrip is nu beschikbaar bij Chamizo Fietsen en via onze webshop.

Afbeeldingen