Webshop

Trek gaat volop voor de familie

De fietsen van Trek zijn wereldwijd bekend in zowat elk segment. Professionele fietsers zijn fan van hun race en MTB, ook bij de cyclocross en downhill is dit Amerikaanse merk niet meer weg te denken. In ons straatbeeld zien we zowel hun klassieke als hun elektrische stadsfiets steeds meer en meer terrein winnen en ook hun kinderfietsen zijn een vaste waarde geworden. Niet zo gek dan dat het bedrijf uit Waterloo (Wisconsin) nu hun langverwachte cargofietsen op de markt brengt, het plaatje is compleet.

Trek Fetch+2: de veelzijdige longtail

De Fetch+ 2 is een compacte en gebruiksvriendelijke elektrische transportfiets die veel lading kan vervoeren. Dankzij de krachtige ondersteuning van het Bosch smart system en het beste, stabiele stuurgedrag in zijn klasse kun je gemakkelijk tot 80 kg bagage meenemen. Deze fiets kan meegroeien met je gezin, want hij biedt volop configuratiemogelijkheden om af te stemmen op een nieuwe situatie.

Meer informatie

Trek Fetch+ 4: de handige bakfiets

Met deze elektrische transportfiets kun je veel lading vervoeren, je kinderen meenemen en de auto laten staan. Het krachtige Bosch smart-systeem is sterk genoeg om met vertrouwen tot vijf kinderen (max. draaggewicht transportbak 80 kg) mee te nemen terwijl de fiets daarbij perfect bestuurbaar blijft. Deze fiets kan op verschillende manieren worden geconfigureerd zodat hij kan meegroeien met je gezin naarmate de wensen en de omstandigheden veranderen.

Meer informatie

Afbeeldingen