Webshop

Wahoo KICKR 2019

Het wordt stilaan frisser buiten, en dat betekent dat de indoor fietstrainers weer van stal gehaald worden. Wahoo presenteert voor het nieuwe trainerseizoen maar liefst 4 nieuwigheden: de nieuwe KICKR Power Trainer, de KICKR CORE Trainer, de KICKR CLIMB klimsimulator en de KICKR HEADWIND ventilator. Al deze toestellen zijn te testen in de showroom! Kom snel eens proberen!

Wahoo KICKR POWER Trainer 2018 (€1199)

Nog krachtiger én toch stiller, de nieuwe KICKR Power Trainer verlegt nogmaals zijn grenzen. Dit is de ultieme indoor trainer met maar liefst 2200 Watt weerstand en een 7,25 kg zwaar vliegwiel. Dankzij de vernieuwde algoritmes rijdt hij nog natuurlijker en soepeler. En zoals steeds nog altijd te gebruiken met je favoriete apps.

Klik hier voor meer info!

Wahoo KICKR CORE Trainer 2018 (€799)

De KICKR CORE is voor het trainerseizoen 2018-2019 de nieuwe mid-end fietstrainer van Wahoo. Met een vliegwiel van 5,4kg heb je al een behoorlijk realistisch rijgevoel, en bovendien kan je je trainer aan allerlei Apps koppelen om virtueel te gaan trainen. Dankzij de nauwkeurige vermogensmeting kan je ook je favoriete intervaltrainingen afwerken.

Klik hier voor meer info!

Wahoo KICKR CLIMB (€549)

Breng je indoor training naar een nieuw niveau... letterlijk! De KICKR CLIMB simuleert je hellingen (tot 20%) en afdalingen (tot -10%) waardoor je training nog realistischer en vooral veel leuker wordt. Deze simulator werd exclusief met voor de Wahoo KICKR POWER (model 2017 en 2018), KICKR CORE en KICKR SNAP ontworpen en gaat je training helemaal op z'n kop zetten! Aangezien hij compatibel is met Third Party Apps kan je binnenkort met je favoriete app gaan klimmen en dalen vanuit je woonkamer. Uiteraard behoren ook workouts tot de mogelijkheden!

Klik hier voor meer info!

Wahoo KICKR HEADWIND (€799)

De KICKR HEADWIND is de nieuwste innovatie van Wahoo en past perfect in het Wahoo ecosysteem. Deze slimme ventilator reageert op de intensiteit van je inspanning om de meest optimale koeling te bieden: hoe harder je werkt, hoe meer hij koelt (windsnelheden tot 48 km/u!). Hij kan gekoppeld worden met je ANT+ Smart Trainer, hartslagband of snelheidssensor om je ventilatie te bedienen. Uiteraard kan hij ook manueel bediend worden. Maak je trainer setup compleet met deze slimme ventilator!

Klik hier voor meer info!

Afbeeldingen