Webshop

Win de Craft Pro Dry Nanoweight SS

ZOMERCOLLECTIE

In onze vernieuwde afdeling fietskledij is de zomer ook al aangebroken. De nieuwe collecties van onder andere Craft, Castelli, Asos, Gore, Oakley en Santini zijn er vanaf nu te ontdekken. 

De manier waarop je die fietskledij gaat gebruiken en de weersomstandigheden gaan bepalen welke kledij de juiste is. En naast de pasvorm en het materiaal heb je dan ook weer keuze in afwerking en kleur. Zo sluit je kledij helemaal aan op je rijstijl. Onze collega Patricia helpt je met de glimlach in je zoektocht naar de juiste fietskledij, beschermkledij en helmen.

WIN EEN CRAFT PRO DRY NANOWEIGHT SS ONDERSHIRT

Maak nu kans op de Craft Pro Dry Nanoweight SS ondershirt ter waarde van €39,95. Deze ondershirts blinken uit in hun functionaliteit. Dankzij het lichte gewicht en het optimale vochttransport is deze ondershirt ideaal voor intensieve trainingen. Bovendien bestaat deze shirt ook uit gerecycleerd polyester, wat maakt dat deze ook nog eens ecologisch verantwoord geproduceerd werd. We geven 4 ondershirts weg. De wedstrijd loopt tot en met 31/03/2021.

Afbeeldingen