Webshop

Bakfietssubsidie ook in 2021 groot succes!

In totaal mochten al 52 ondernemers genieten van de bakfietssubsidie, die kan oplopen tot €3000 per ondernemer. De ondernemers die hiervan gebruik maakten zijn erg uiteenlopend: handelaars die deze bakfietsen gebruiken om pakjes te leveren of dienstverleners die er huisbezoeken mee gaan doen.

Bakfietssubsidie

Het centrum van Mechelen is al een tijdje één grote fietsstraat. Als fietser is de hele weg voor jou en auto's mogen je niet inhalen, dit maakt van Mechelen dé fietsstad van België. En om handelaars te motiveren om mee op deze kar/bak te springen is er al enkele jaren de bakfietssubsidie die ondernemers een financieel duwtje in de rug geeft bij de aankoop van een bakfiets.

De grootte van deze subsidie hangt af van het gebruik van deze fiets en kan oplopen tot €3000 per ondernemer. Meer info over deze subsidie kan je hier terugvinden.

Chamizo Fietsen

Voor vele handelaars is Chamizo Fietsen dé referentie als het op bakfietsen aankomt. Niet alleen bieden we de hoogwaardige merken Urban Arrow en Carqon aan die ondernemers de mogelijkheid geven om een fiets helemaal op maat te laten maken, ook bieden we een zeer goede service na verkoop die voor ondernemers onmisbaar is.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afbeeldingen