Webshop

Hartslagband onderhoud

Wist je dat (zoals alle textiel) ook de zachte borstband verslijt tijdens het sporten? Blaas je hartslagsensor nieuw leven in. Vernieuw de zachte borstband en vervang de batterij. Zo zorg je voor nog meer plezierige trainingen.

Onderhoudstips

Om je borstband langer als nieuw te houden zijn er enkele makkelijke tips die de levensduur verlengen. Dit geldt voor alle zachte borstbanden, dus ook van bijvoorbeeld Polar, Garmin, Wahoo en Bontrager.

  • Vergeet niet om na elk gebruik de sensor los te maken en de borstband af te spoelen.
  • Was je band indien nodig met de hand in water met zachte zeep.
  • Sommige banden mag je ook in de wasmachine wassen, dit wordt aangeduid op het label op de band (max. 40°C).
  • Bewaar je sensor op een koele en droge plaats in ademend materiaal.

Als je hartslag niet langer wordt ontvangen kan je steeds naar de winkel komen, zo kunnen wij nagaan waar het probleem zich juist bevindt en je zo snel mogelijk verder helpen!

Afbeeldingen

Andere interessante tips

MIPS Uitgelegd

Meer en meer fietshelmen zijn uitgerust met MIPS. Maar wat is MIPS nu eigenlijk? En waarom zou jouw volgende helm een MIPS helm moeten worden? We zetten voor jou de feiten op een rij zodat je de juiste keuze kan maken bij de aanschaf van je volgende...

Meer info

Je fietsbatterij in de winter

Gaat je eBike tijdens de winter in een winterslaap? Met deze tips zorg je er voor dat de fiets na deze winterslaap weer helemaal klaar is voor een lente vol fietstochten. Helemaal ontladen? Slecht idee! De batterij helemaal laten leeglopen...

Meer info