Webshop

Bosch Nyon nu verkrijgbaar!

Het nieuwe Bosch Nyon systeem is een primeur voor de E-bike wereld. Besturing, navigatie, fitnesstraining of verbinding met je smartphone: het kan allemaal met de Bosch Nyon controller. Met deze slimme boordcomputer beleef je vandaag al de toekomst van het E-biken! Ontdek Nyon op onze nieuwste E-bikes!

Fietsen met Nyon

Voorlopig bieden wij twee merken (met verschillende modellen) aan met het Bosch Nyon systeem. De prijs wordt bepaald door de fietsfabrikant, en verschilt dus per model.

Nyon controller

De splinternieuwe Nyon controller voor Bosch E-bikes is zijn tijd ver vooruit. Deze alles-in-een boordcomputer bevat een uitgebreide besturing, 2D en 3D navigatie met intelligente routering, een mobiele personal trainer en omvangrijke smartphone connectiviteit.

Besturing

Compleet overzicht

Tijd, snelheid, cadans, afstand, hoogte, batterijstatus en meer. Wanneer je fietst met Nyon heb je altijd een compleet overzicht van alle relevante gegevens.

Turbo of Eco: jij kiest

Rij je graag sportief of liever recreatief? Met Nyon kan je eenvoudig je ondersteuningsniveau kiezen naargelang je rijstijl. Kies voor Turbo, Sport, Tour of Eco.

E-bike of automobiel?

E-bikes zijn beter voor het milieu en goedkoper. Nyon toont hoeveel geld je bespaart en hoeveel minder CO2 je uitstoot door te fietsen in plaats van met de wagen te rijden. Bovendien zie je meteen hoeveel bomen je hebt 'gered' door de auto te laten staan.

Navigatie

Betrouwbaar navigeren

Wil je zo snel mogelijk aankomen of eerder zo zuinig mogelijk? Of kies je voor de mooiste route? Nyon kent alle fietsroutes en berekent betrouwbaar de beste route via GPS.

Intelligente tourgids

Je route wordt weergegeven in 2D of 3D, de keuze is aan jou. Dankzij de mogelijkheid om de actieradius intelligent te berekenen weet Nyon exact hoeveel verder de batterij van de E-bike je kan brengen, en toont je maximale afstand op de kaart.

Makkelijk plannen

Nyon kan connecteren met zowel de Bosch eBike Connect app en het webportaal, waardoor je makkelijk routes kan plannen op je PC of smartphone. Even verbinden met via Bluetooth en je routes staan meteen op Nyon.

Fitness

Mobiele personal trainer

Nyon maakt van je E-bike een personal fitness trainer. Aan de hand van je cadans en trapkracht berekent Nyon je inspanningsintensiteit en je calorieverbranding.

Hartslaganalyse

Om een effectieve en gezonde inspanning te leveren kan Nyon via Bluetooth verbinden met een hartslagband (zoals bijvoorbeeld de Polar H7). Zo kan je steeds op de juiste intensiteit trainen, zonder jezelf te forceren.

Online trainingsportaal

Analyseer je resultaten via het online trainingsportaal van Bosch op je PC om vorderingen bij te houden en een overzicht te bewaren van je activiteiten.

Smartphone connectiviteit

Nieuw bericht!

Mis nooit meer een belangrijk bericht tijdens het fietsen. Via bluetooth zal Nyon je informeren over nieuwe berichten, ook al zit je smartphone veilig in je zak.

Eerst stoppen en dan antwoorden

Om de veiligheid tijdens het fietsen te verhogen kan je je berichten enkel lezen en beantwoorden op je smartphone. Dus stop even met fietsen om in alle rust te antwoorden.

Laadstation

Via de micro USB poort van je Nyon controller kan je eenvoudig je mobiele toestellen opladen. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Compatibele smartphones

Om gebruik te maken van de smartphone connectiviteit heb je een compatibele smartphone nodig. Voor Android wordt een versie 4.0.3 of hoger vereist, of voor Apple toestellen iOS 7 of hoger. In de volgende lijst vind je ook een overzicht van de meest voorkomende smartphones die compatibel zijn met Nyon.

Filmpjes

Afbeeldingen