Webshop

Cannondale Mavaro genomineerd voor E-bike van het jaar!

Goed nieuws: de Cannondale Mavaro City HeadShok elektrische fiets is genomieerd voor E-bike van het jaar 2014. Hierbij wordt nogmaals bevestigd dat Cannondale met de Mavaro City een onderscheidend product aanbiedt dat voldoet aan de allerhoogste eisen. Eind februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Cannondale E-Series

De Cannondale Mavaro City Headshok straalt 'Pure efficiency' uit. Compleet opnieuw ontworpen, zowel voor de prestatiegerichte fietser als voor de recreatieve fietser. Met een perfect geïntegreerd Bosch-aandrijfsysteem, een sportieve geometrie, kwalitatieve schijfremmen en de lichte Headshok voorvork biedt Cannondale een sublieme rijsensatie. Makkelijk te bedienen, intuïtief en ontzettend krachtig en soepel met het beste koppel in zijn klasse. En wat de E-series écht uniek maakt is zijn exceptioneel laag gewicht! De prijs bedraagt €3199.

System Integration

De unieke System Integration van Cannondale zorgt voor nog betere prestaties. Het gewicht wordt lager, de stijheid wordt hoger en er worden minder bewegende onderdelen gebruikt. De Bosch accu past naadloos in de perfect geïntegreerde pakdrager voor een stijlvol uiterlijk.

Frametechnologie en kabelintegratie

Aluminiumbewerking van het allerhoogste niveau zorgt voor een licht en stijf frame. De revolutionaire interne kabelvoering beschermt de kabels tegen de elementen, maar geeft de bike ook een prachtige en minimalistische look.

Test hem zelf!

Kom eens langs voor een testrit, en ervaar zelf de unieke rijkwaliteiten van deze prachtige fiets!

Meer info & specificaties

http://www.chamizo.be/nl/fietsen/elektrische-fietsen/mavaro-city-headshok/600/

Afbeeldingen