Webshop

De Stromer Smart Helmet

Uw optimale bescherming


De Smart Helmet connecteert met je Stromer en doet de in de helm geïntegreerde remlichten bij het remmen oplichten.

Het moderne verlichtingssysteem en de levensreddende technologie zijn volledig geïntegreerd, voor een elegant design. Deze helm, gemaakt van de hoogwaardigste materialen, weet veiligheid en stijl perfect te combineren en is bovendien krasvast, stof- en waterdicht.

Veiligheid vooraf

De eerste hindernis die te nemen is als het op veiligheid aankomt, is zichtbaarheid. De Stromer Smart Helmet by Unit1 beschikt over drie volledig in het design geïntegreerde verlichtingselementen die op ooghoogte te zien zijn (in plaats van op stuurhoogte).

Veiligheid tijdens

Mocht u toch eens een ongeval hebben, dan is de Stromer Smart Helmet hiertegen gewapend. Een helm is en blijft een helm, met één hoofddoel: het hoofd beschermen. Deze helm is uitvoerig getest en beschikt over een ABS-helmschaal en een EPS-bekleding om schokken te absorberen en het hoofd van de rijder te beschermen.

Veiligheid achteraf

Zelf na een ongeval kan de Stromer Smart Helmet de rijder nog helpen. Doordat de Smart Helmet uitgerust is met versnellingssensoren kan hij een zware val herkennen. Reageert de rijder niet binnen een bepaalde tijd, dan stuurt de helm een SOS-bericht naar de vooraf geregistreerde contactpersoon met de precieze locatie. De helm roept om hulp wanneer jij het niet kan.

Verborgen licht

Hoe voeg je verlichting toe aan een helm zonder aan het strakke design te raken? Je verbergt de verlichting! Dankzij het unieke materiaal dat water-, stof- en Uv-bestendig is, zien omstaanders het licht zo door de helm komen. Je kiest zelf welke animaties er afgespeeld worden door de helm.

Zo verbindt je je Smart Helmet met je Stromer

  1. Schakel zowel je Stromer als je helm in
  2. Ga in de Stromer Bike naar Menu > Bluetooth > Helm
  3. Zet die op ON
  4. Ga naar Apparaten en selecteer Zoeken onder Beschikbare apparaten
  5. Selecteer de Stromer Smart Helmet
  6. Zo wordt de helm toegevoegd onder Gekoppelde apparaten

Afbeeldingen