Webshop

GOFLUO: Belgische en veilige mode

Veiligheid staat altijd voorop als het gaat om fietsen, vooral in een land als België, waar het aantal fietsers blijft groeien. GOFLUO speelt in op deze behoefte door kleding te ontwerpen die niet alleen de nieuwste modetrends volgt, maar ook zorgt voor maximale zichtbaarheid op de weg, vooral bij weinig licht of in het donker.

De collectie van GOFLUO omvat een breed scala aan kledingstukken, van bovenstukken tot accessoires, allemaal doordrenkt met reflecterende en fluorescerende technologie. Deze materialen zorgen ervoor dat fietsers overdag en 's nachts goed zichtbaar zijn voor automobilisten en andere weggebruikers. GOFLUO's kleding is niet alleen praktisch en veilig, maar ook stijlvol, waardoor fietsers er goed uitzien en zich goed voelen terwijl ze onderweg zijn.

We zijn verheugd om GOFLUO's collectie aan onze klanten aan te bieden. Als een bedrijf dat toegewijd is aan het leveren van hoogwaardige fietsproducten en het promoten van veilig fietsen, is het partnerschap tussen Chamizo Fietsen en GOFLUO een natuurlijke fit. Bovendien weten we als familiebedrijf als geen ander hoe belangrijk het is om ons assortiment zo lokaal mogelijk te houden. Dit is goed voor onze economie en ons milieu.

"Sinds de opening van onze kledij-afdeling werken we nog harder aan een duurzaam aanbod aan fietskledij. Net zoals alles in ons assortiment gaan we ook hier kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop laten gaan. Het spreekt dan ook voor zich dat een merk als GOFLUO niet mag ontbreken tussen die andere modieuze en vooruitstrevende merken als Vaudé, Agu, Castelli en Craft." aldus zaakvoerder Iris Levens.

Ben je op zoek naar veilige fietskledij voor jong en oud, voor mensen en viervoeters: we hebben een zeer breed aanbod in ons gamma. Van de modieuze collectie van GOFLUO, de speciale uitvoering van Le Jeune Premier of de basics van WOWOW. Onze collega's helpen je graag verder met het maken van je keuze in het grote aanbod.

Afbeeldingen