Webshop

Hij fiets, hij fietst, hij fietst die goede Sint!

Hofleverancier van de Sint

We zijn al jaren de hofleverancier van Sinterklaas en daar zijn we best fier op. Niet alleen mochten we deze goedheilige man al enkele fietsen leveren (een bakfiets voor de cadeautjes, een vouwfiets voor de smalle daken, een koersfiets voor als het even snel moet gaan,...), ook voor veiligheidskledij weet de Sint dat hij bij Chamizo Fietsen aan het juiste adres is. 

En het is niet alleen voor de Sint een goede zaak dat hij met zijn gezelschap met de juiste reflecterende kledij op stap gaat, ook voor andere weggebruikers is het belangrijk in donkere dagen goed zichtbaar te zijn op de weg.

Cadeautjes voor alle kinderen!

Samen met Sinterklaas en GOFLUO werkten we een leuke kleurwedstrijd uit. Door de kleurplaat mooi in te kleuren maken alle deelnemers kans op leuke prijzen. Bovendien krijgt ieder kind dat een kleurplaat komt binnenbrengen alvast een heel leuk (en veilig) geschenkje!

Kleurplaat

Je kan de kleurplaat komen afhalen in onze winkel of downloaden via deze link onderaan deze pagina.

Reglement: Deze wedstrijd loopt van 1 november tot en met 6 december 2023 bij Chamizo Fietsen. Deelnemen kan voor iedereen van 0 tot en met 12 jaar mits toestemming van de ouders. De winnaars worden gecontacteerd via de gegevens die op de kleurplaat ingevuld staan, deze gegevens worden enkel gebruikt om winnaars te contacteren. Bij het inleveren van de kleurplaat krijgt het kind een geschenkje, slechts 1 geschenk per kind en per inlevering en geldig zolang de voorraad strekt. De kleurplaten mogen met meerdere tegelijk ingeleverd worden, echter is het geschenkje enkel voor de kinderen die komen inleveren.

Afbeeldingen