Webshop

Knog Scout: een alarm en tracker op je fiets

De Scout Alarm & Finder

Dit handig alarm installeer je eenvoudig op je fiets en stelt je in staat je fiets onder alarm te zetten én ze op te sporen als hij weg is. 

LUID ALARM

Eens je je alarm activeert, zal je fiets in alarm gaan als de fiets in beweging is. Het alarm op de fiets zal een geluid van 85 decibel produceren en potentiële dieven afschrikken. Ook zal je via Bluetooth op je smartphone een melding krijgen. Zo kan je snel ingrijpen als iemand je fiets tracht te verplaatsen of mee te nemen.

TRACEER JE FIETS

Is je fiets toch weg, of weet je niet meer waar je deze achtergelaten hebt? Dankzij de 'Find My' app van Apple kan je zeer nauwkeurig gaan kijken waar je fiets staat, ook als deze in beweging is. Bij diefstal is het raadzaam onmiddellijk contact op te nemen met de politie en niet zelf de daders te confronteren.

DISCREET (of net niet)

De Scout heeft standaard een neon gele cover bijgeleverd. Zo kan je zelf kiezen of je wil dat het erg zichtbaar is dat je fiets goed beveiligd is of net niet. De installatie zal gebeuren op de plek van de drinkbushouder, die ook nadat de Scout geplaatst is ruimte geeft om een drinkbushouder te plaatsen bovenop dit alarm. Zo discreet of opvallend als je zelf wil.

MEER VOORDELEN

Met zijn 25 gram is de Scout een absoluut lichtgewicht en zal dus ook je sportieve prestaties niet hinderen. De bijgeleverde schroeven zijn anti-diefstalschroeven en dus ook niet te demonteren met eenvoudig materiaal. De batterij gaat tot 6 maanden mee en is eenvoudig weer op te laden via USB-C. Hij is ook volledig waterbestendig, zelfs bij het poetsen van je fiets met een tuinslang. De installatie is eenvoudig en kan ook in de winkel gebeuren.

Te koop in onze winkel en via onze webshop.

Afbeeldingen