Webshop

Lang Leve Mama!

Een royaal cadeau

Als het leven een fietstocht is, zijn de moeders de ploegleiders. Ze leren je vooruit te gaan, ze halen je zijwieltjes weg (met een plakker en een zoentje op die eerste wondjes) en zorgen altijd voor de beste bevoorrading.

Zo'n royale begeleiding verdient een royale attentie met moederdag. Daarom geven we nu bovenop het meest veelzijdige cadeau, onze Chamizo Fietsen cadeaubon, nu een gratis* Knooppunter Kastelenbox (t.w.v. €34,99). 

Deze luxueuze box bevat 40 kant-en-klare fietsroutes langs de mooiste kastelen van Vlaanderen. Ideaal voor fietstochtjes in alle rust en stilte of gezellig met de hele familie met de picknick in de fietstas.

Hoe claim ik mijn gratis Kastelenbox?

Koop de Moederdag Cadeauset in onze webshop of in onze winkel. Hierin zit een Chamizo Fietsen Cadeaubon ter waarde van €100 en de Knooppunter Kastelenbox ter waarde van €34,99. Bij het afrekenen zal je slechts €100 betalen.

Bestel hier je Moederdag Cadeauset

*Aanbieding onder voorwaarden. Geldig tot 12 mei 2023 of zolang de voorraad strekt bij Chamizo Fietsen. Niet combineerbaar met andere acties en promoties en niet inwisselbaar tegen cash. 

Afbeeldingen