Webshop

Lentepromotie: Gratis Nutcase helm

Mini Micro Step

De Mini Micro Steps zijn al jaar en dag bekend om hun veiligheid en kwalitatieve afwerking. Ze zijn ontworpen voor kinderen van 2 tot 5 jaar en dankzij de 2 grote wielen voorraan veel stabieler dan veel andere steps. Het gepatenteerde leun- en stuurmechanisme zorgt ervoor dat het kind met het volledig lichaam naar de ene of de andere kant kan leunen. Door het extra lage platform heeft de step ook een makkelijke instap.

Lentepromotie: gratis Nutcase helm

Nu krijg je bij Chamizo Fietsen een gratis Nutcase helm cadeau bij aankoop van een Mini Micro Step. Deze Nutcase heeft het mooie Jules design van illustratrice Annemie Berebrouckx. De helm heeft een hoofdomtrek van 50-54cm en is dus ideaal voor de kinderen die met deze step op stap gaan.

Modellen

Deze promotie is geldig op volgende modellen in onze winkel en via onze webshop Je step naar keuze niet meer op voorraad? Geen probleem, tijdens de actieperiode kan je deze nog in de winkel bestellen met de gratis kinderhelm.

 

Voorwaarden

  • Actie geldig van 15 april 2021 tot en met 3 mei 2021 bij aankoop van een Mini Micro Step naar keuze bij Chamizo Fietsen en op www.chamizo.be
  • Niet inwisselbaar tegen cash of anderen
  • Geldig zolang de voorraad strekt
  • 1 gratis Nutcase kinderhelm Jules per klant

Afbeeldingen