Webshop

Nieuwe kleuren voor Project One

Wil je graag een fiets laten bouwen die echt bij je persoonlijkheid past? Volledig op maat, met de aandrijving en onderdelen van je dromen? Dankzij Trek Project One kan dat perfect!

Trek bouwt jouw fiets

Het programma voor fietsen op maat is tegelijkertijd eenvoudig en ontzettend geavanceerd: kies simpelweg het model, de geometrie, styling en onderdelen naar keuze en Trek bouwt je droomfiets volledig op maat. Met de hand, één voor één, worden de fietsen gemaakt, gespoten en geassembleerd door vakmensen en kunstenaars in Trek's eigen geavanceerde fabriek. En je zal zien, eens je fiets arriveert, zal je fiets in werkelijkheid nog mooier zijn dat je ooit had durven dromen!

Nieuwe kleuren

Trek heeft zonet nieuwe kleurenschema's gelanceerd. Onder de noemer Tie Dye brengen ze een reeks handgeschilderde designs uit in zes verschillende kleurenschema's. Tie Dye is vanaf nu beschikbaar voor de Madone, Domane SLR, Domane+ SLR,, Émonda, Speed Concept en Checkpoint - zowel on-road als offroad dus.

  • Rainbow Tie Dye
  • Shady Grey Tie Dye
  • Juniper Tie Dye
  • Pastel Tie Dye
  • Shibori Tie Dye
  • Mulberry Tie Dye

Laat je adviseren

Kan je de bomen nog door het bos zien? Geen zorgen, net omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, is het niet altijd eenvoudig het overzicht te bewaren. Daarom helpen we je in onze showroom met plezier verder met de juiste keuze van model, afmeting en afstelling. Zo is het niet alleen een unieke fiets, maar ook een juiste.

Afbeeldingen