Webshop

Ontdek de fietsen van Frappé

Fietsen met lifestyle karakter
Frappé is een relatief jong merk op de Belgische markt dat staat voor kwaliteit en lifestyle. De kleurencombinaties zijn tot in detail uitgewerkt. Het zijn designs die gemaakt zijn voor meer dan enkel vervoer van A naar B, ze zijn een perfecte combinatie van plezier en beweging.

Herontdek je stad
Je eigen stad herontdekken lukt je het best als je breekt met je routine. Of je nu heel snel op je bestemming wil zijn of net via een grote omweg je omgeving wil ontdekken, deze fietsen zijn zo geconstrueerd dat ze maximale efficiëntie nastreven.

E-City sport fietsen
Als je haast en gemak met elkaar wil combineren zit je goed met dit gamma. Je komt (snel) op je werk toe zoals je vertrokken bent, je moet misschien nog net je kapsel weer even in vorm leggen. Hidraulische schrijfremmen garanderen precisie en veiligheid, het ingebouwd slot zorgt voor een verhoogde veiligheid en dankzij de Shimano Steps met het flexibele Sports Drive E-systeem heb je de beste ondersteuning.

Aanbod
Ontdek het volledige aanbod in onze winkel, onze collega's kunnen je helpen in het maken van de juiste keuze in grootte en model. Alleen het kleurtje, dat moet je helemaal zelf kiezen.

Afbeeldingen