Webshop

Polar V650 actie

Koop nu een Polar V650 en krijg GRATIS 2 maanden premium STRAVA. Met deze GPS fietscomputer voor serieuze wielrenners ontvang je gedetailleerde gegevens van je ritten en begeleiding om het maximale uit je trainingen te halen. Geldig voor volgende modellen:

  • V650 Heart rate set (€ 229,90) + Strava Premium 2 maanden gratis
  • V650 Speed, cadence and heart rate set (€ 289,90) + Strava Premium 2 maanden gratis

STRAVA compatibel

Dankzij de nieuwe koppeling met STRAVA kan je in een handomdraai alle gegevens synchroniseren met STRAVA om de strijd aan te gaan met je fietsmakkers en op te klimmen in het klassement, of om nieuwe uitdagingen te beleven en doelen te realiseren.

Smart Coaching

TRAININGSEFFECT

Geeft direct na de rit motiverende feedback en vertelt wat het effect is van je trainingssessie.

TRAININGSBELASTING

Laat je zien hoe sterk je training van invloed is op je lichaam en helpt je de trainingsbelasting tijdens verschillende sessies met elkaar te vergelijken. Bekijk je trainingsbelasting regelmatig om je persoonlijke grenzen te herkennen en pas de intensiteit en duur van trainingen hier op aan. Beschikbaar in de Polar Flow webservice.

SLIMME CALORIEËN

Laat je exact weten hoeveel calorieën je tijdens een trainingssessie hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.

HERSTELSTATUS

Laat zien hoeveel tijd er nodig is voor herstel tot de volgende trainingssessie. Beschikbaar in de Polar Flow webservice.

Alle functies

DESIGN BEKROOND MET AWARD

De stijlvolle V650 is bekroond met de Red Dot Design Award. Slimme details, zoals het ledlampje aan de voorzijde dat automatisch aan gaat als het donker wordt, maken het pakket compleet.

2,8" KLEUREN TOUCH SCREEN

Je kunt alle belangrijke gegevens, afkomstig van de fietssensoren, volgen op het grote, heldere kleuren touchscreen van de V650.

AANPASBARE SPORTPROFIELEN

Maak profielen en pas ze naar wens aan voor verschillende soorten ritten. Volg alleen de gegevens die jij wil zien, of je nu binnen traint of door de bergen fietst.

GPS EN KAARTEN

De V650 is uitgerust met een snelle en betrouwbare GPS-chip die je rit van begin tot eind bijhoudt. Via OpenStreetMap weet je altijd precies waar je bent op de kaart.

BAROMETER MET REALTIME VAM

Via een hoogtebarometer wordt de hoogte, stijging en daling bijgehouden. De realtime VAM (gemiddelde stijgsnelheid) geeft aan hoeveel meter je per uur verticaal klimt (hiervoor is een extra snelheidssensor nodig).

SENSORCOMPATIBILITEIT

De V650 is compatibel met Polar Bluetooth® Smart hartslag- en fietssensoren om meer gegevens van je rit te ontvangen.

 

Afbeeldingen