Webshop

Promotie: Urban Arrow is bakfiets van het jaar.

Urban Arrow

Wereldwijd rijden meer dan 75.000 Urban Arrow fietsen rond, verdeeld over meer dan 26 landen waar inmiddels een hele community achter ontstaan is. In het afgelopen decennium hebben ze elektrische bakfietsen van een Nederlandse niche naar een serieus segment binnen de Europese markt gebracht. Steeds meer mensen en bedrijven stappen over op elektrische bakfietsen voor hun transportbehoeften in de stad. De meest gekende onder de modellen van Urban Arrow is de Family, de bakfiets met plek voor 3 kinderen en heel wat boodschappen. Deze werd nu verkozen tot bakfiets van het jaar, en terecht.

De winnaar trakteert!

Toen deze award uitgereikt werd, barstte er een feestje los in het hoofdkantoor in Amsterdam. Samen met hun partners, zoals Chamizo Fietsen, gaan ze deze mooie award vieren. Daarom krijgt iedereen die de Urban Arrow* besteld bij Chamizo Fietsen nu een accessoireset ter waarde van € 597 cadeau.

Deze accessoireset bestaat uit:

  • Regenhuif Plus (ter waarde van € 359)
  • Extra opklapbare zitbank (ter waarde van € 189)
  • Vloermat (ter waarde van € 49)

*Deze promotie is geldig bij volgende modellen

In onze showroom staat deze Urban Arrow Family klaar om getest te worden, zodat je zelf kan ondervinden waarom dit dé bakfiets van het jaar is.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 15 oktober 2023 bij Chamizo Fietsen bij bestelling van een Urban Arrow Family. Deze promotie is geldig voor zowel particuliere aankopen, professionele aankopen en leasingformules. Geldig zolang de voorraad strekt en bij een bestelling tijdens de actieperiode.

Afbeeldingen