Webshop

Pure Electric

De Italiaanse producent van beschermende kledij voor E-bikes en Speed Pedelecs Pure Electric brengt met de Diamond reeks een nieuwe en innovatieve kledinglijn voor forenzen op de markt.

Pure Electric Diamond Collection

Technische afwerking en extra bescherming

Pure Electric mikt met zijn Diamond collectie vooral op gebruikers van E-bikes en Speed Pedelecs (E-bikes die tot 45km/u ondersteunen) die hun fiets intensief gebruiken. Zij integreren alle belangrijke kenmerken van technische fietskledij zoals ademende eigenschappen, perfecte fit en waterafstotende materialen met extra bescherming aan de schouders, ellebogen, dijen en knieën.

Italiaans Design

Naast de technische aspecten zijn ook de looks aanwezig. Dankzij de hoogwaardige stoffen en materialen komt de kledij overal tot zijn recht, zowel op de fiets als op kantoor of in de stad. De beschermende pads zijn (indien gewenst) afneembaar, waardoor je een casual look bekomt in een handomdraai.

Awards

Aangezien de Pure Electric kledij erg vooruitstrevend is qua design en uitvoering hebben ze al tal van awards gewonnen, waaronder de 'Design & Innovation Award 2017', de 'German Design Award Gold 2017' en de 'Eurobike Gold Award 2015'.

Modellen

Plain JKT16 (€559)

Afbeeldingen