Webshop

Seasucker

Sinds kort hebben wij ook de slimme fietsendragers van Seasucker in ons aanbod opgenomen. Deze werken met sterke zuignappen, waardoor een trekhaak of dakrails niet meer nodig zijn. Ontdek de mogelijkheden!

Over Seasucker

Een fietsdrager zonder trekhaak of dakdrager kan alleen werken als het gebaseerd is op ingenieus uitgedacht systeem. En dat is het ook.

De Seasucker producten werken op basis van vacuüm cups. Dit houdt in dat ze heel gemakkelijk te monteren en te demonteren zijn. De cups zijn voorzien van een vacuüm pomp met indicator. Het is mogelijk om zowel racefietsen en mountainbikes mee te nemen.

Omdat je niet gebonden bent aan een trekhaak en/of dakdragers, passen ze hierdoor op praktisch elke auto. Je kan ze dus gerust meenemen naar je volgende auto of even uitlenen aan je broer die dit weekend naar de Ardennen wil gaan fietsen.

Monteren in 1, 2, 3

In 3 simpele stappen kan je de Seasucker monteren om vervolgens 1, 2 of maximaal 3 fietsen mee te nemen.

Stap 1

Je zet de drager op het dak. De cups hoeven niet 100% aan te sluiten op het dak of de vorm er van. Zolang de ondergrond glad genoeg is om een vacuüm te creëren, kan je ons product op die plek gebruiken.

Stap 2

Door middel van de vacuüm pomp zorg je dat de drager blijft zitten op het dak. Van zodra het juiste vacuüm is bereikt, is de witte of oranje streep onzichtbaar geworden.

Stap 3

Je zet de fiets op de drager, je zet de voorvork vast zoals je normaal gesproken je voorwiel vastzet en je zet het achterwiel vast met de los meegeleverde cup. Even controleren of alles goed vast zit en je kan vertrekken!

 

Prijzen

Afbeeldingen