Webshop

Stromer High Speed E-bikes

De Zwitsers bouwen geen auto's... Maar de mensen bij Stromer bouwen wel zeer goede e-bikes. Met hun onovertroffen bereik, vermogen en veelzijdigheid halen ze de ene award na de andere binnen. En naast milieuvriendelijk zijn ze ook nog eens stijlvol en elegant.

Vanaf nu verkrijgbaar. Kom hem bekijken en maak een testrit!

Stromer ST1 (€3990)

Stromer ST2 (vanaf €6490)

De fiets van de toekomst

Stromer streeft er naar om de fiets van de toekomst te worden. Geïnspireerd door de nieuwste trends gebruikt Stromer bestaande technologie en past deze aan of ontwikkelt eigen oplossingen om de einddoelen te bereiken: de technologisch meest geavanceerde en digitaal geïntegreerde S-pedelec op de markt.

STROMER ST1 (VANAF €3990)

De Stromer ST1 is een prijswinnende e-bike van Zwitserse makelij die een nieuwe norm stelt voor stijlvol en praktisch vervoer in de stad. Dit kan alleen dankzij het hoge innovatieniveau van hele slimme Zwitserse technici. De gestroomlijnde uitstraling verraadt de geavanceerde denkwijze en innovatie die ten grondslag liggen aan het unieke modulaire ontwerp en de baanbrekende technologie.

 • Gestroomlijnd - De Li-Ion-stroombron is volledig geïntegreerd in de onderbuis en kan met een druk op de knop verwijderd worden.
 • Efficiënt - Recuperatieremtechniek vergroot het bereik en vergroot tegelijkertijd het rendement van de accu.
 • Soepel - 500W-motor met directe aandrijving levert een efficiënte en ultrastille rijervaring.
 • Betrouwbaar - Onderhoudsvrije werking zorgt voor gemoedsrust, elke dag weer.
 • Sterk - De soepele overbrenging maakt de rit efficiënt en levert uitstekende prestaties heuvelop.
 • Handig - De Li Ion accu kan in de fiets worden opgeladen maar kan ook snel worden verwijderd en apart worden opgeladen.
 • Veelzijdig - Met vier ondersteuningsmodussen kan de fiets met een druk op de knop afgestemd worden op de eisen van elke afzonderlijke rit.
 • Programmeerbaar - De digitale Stromer interface maakt het volledig personaliseren van instellingen en ritkenmerken mogelijk.
 • Modulair  - Bouw je eigen Stromer, met de accu en de motor die het beste bij je passen.
 • Praktisch - De lichtgewicht carbonvork en Schwalbe BigBen banden bieden goede schokdemping, voorspelbare besturing en het hoogste rijcomfort.

STROMER ST2 (€6490)

De eerste digitaal verbonden e-bike. De volledig geïntegreerde gebruikersinterface is uitgerust met Omni en biedt live rijgegevens, gsm, gps, en BlueTooth en kan bovendien via de Stromer App communiceren met en instructies ontvangen van smartphones. Simpel gezegd is de ST2 de toekomst van e-bikes.

 • More power - De nieuwe en compactere SYNO Drive motor van de ST2 biedt niet alleen een vermogen van 500W maar ook een geweldig koppel van 35 Nm. Dat is meer dan genoeg om een grote glimlach op je gezicht te toveren wanneer je begint te trappen. Het is ook een grote opluchting als je een steile helling of een heuvel op wilt. Je kunt de drie ondersteuningsmodussen en de mate van terugwinning bij het remmen kiezen met de besturing naast de handgreep op het stuur. De zeer onderhoudsvriendelijke en efficiënte SYNO Drive motor biedt ondersteuning tot 45 km/u. Als je in een stedelijk omgeving woont, op de fiets naar het werk gaat of juist geniet van lange tochten buiten de stad, dan begrijp je al snel waarom wij vaak zeggen dat de ST2 'sneller is dan een auto'.
 • More range - Met een bereik tot wel 150 km plaatst de nieuwe, exclusieve Li Ion accu de ST2 in de buitencategorie. De 48V-accu bevat maar liefst 814 Wh aan energie. Ondanks deze flinke verbetering in duurzaamheid is de accu van de ST2 nog steeds keurig geïntegreerd in de onderbuis. De ST2 biedt complete flexibiliteit als het gaat om het opladen van de accu. Deze kan via een externe aansluiting in het frame worden opgeladen terwijl hij in het frame zit. Of hij kan met een draai van een sleutel en een druk op de knop uit het frame worden gehaald en thuis, op kantoor of zelfs in een café worden opgeladen met de Stromer-oplader. De ST2 kan zelfs tijdens het fietsen worden opgeladen. Als het remsysteem van de ST2 wordt gebruikt genereert het energie die wordt teruggewonnen en in de accu wordt opgeslagen. Dit heet een recuperatierem. Daarnaast voldoet de ST2 aan de EnergyBus standaard. EnergyBus is een open standaard voor de integratie van en communicatie tussen de onderdelen van lichte elektrische voertuigen.
 • More design - Op het eerste gezicht is duidelijk dat de ST2 anders is dan de rest. De ST2 is een e-bike met maximale integratie: geïntegreerde dagverlichting, volledig geïntegreerde accu in de onderbuis, geïntegreerde kabelloop en geïntegreerde gebruikersinterface. Over het ontwerp is net zolang nagedacht tot de ST2 niet alleen heel mooi was, maar ook extreem functioneel. Met elk detail is rekening gehouden als het gaat om veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, comfort, besturing, prestaties en stijl. Het credo is 'overdaad schaadt' en de strakke, elegante lijnen en het minimalistische uiterlijk trekken in al hun subtiliteit toch de aandacht.
 • More connectivity - Stromer schrijft op dit moment geschiedenis als het gaat om digitale connectiviteit. De revolutionaire nieuwe interface van de ST2 biedt een draadloze verbinding tussen de fiets en andere contactpunten zoals het Stromer Portal en je smartphone. Hierdoor konden de ontwikkelaars handige functies inbouwen zoals op slot zetten op afstand. De prestatie-instellingen van de fiets kan je finetunen vanaf je smartphone, je kan draadloos firmware updaten, je kan op afstand fietsgegevens lezen en functies bedienen en met de Smartphone App kan je je fiets op afstand op slot zetten, of juist van het slot halen. Dit is allemaal mogelijk dankzij Omni, Stromer's eigen cloud-based platform. Omni biedt niet alleen diefstalbescherming, het slaat ook de onderhoudsgegevens van je Stromer op en maakt zo jouw leven maar ook dat van de Stromer dealer een stuk makkelijker.

 

Afbeeldingen