Webshop

Trek brengt gloednieuwe Shimano groepen

De gisteren geïntroduceerde Shimano Dura-Ace Di2 en Ultegra Di2 12-speed groepen zijn vanaf nu ook beschikbaar op high-end racefietsen van Trek. De SL 7, SLR 7 en SLR 9 modellen van de Madone, Domane en Émonda komen als één van de eerste fietsen met deze groepsets op de markt.

Trek heeft bewust gewacht met het introduceren van deze modellen om direct na de lancering van Shimano de nieuwe modellen te kunnen aankondigen. De verwachting is dat de komende weken al de eerste fietsen met de nieuwe Dura-Ace Di2 en Ultegra Di2 12-speed groepen uitgeleverd worden aan Trek dealers. Daarbij zullen meerdere fietsliefhebbers verrast worden met een upgrade van 11 naar 12-speed plus alle andere vernieuwingen van de groepen.

Project One

Het Project One Custom programma van Trek vormt een belangrijke schakel in het lanceren van de nieuwe Dura-Ace Di2 en Ultegra Di2 groepen. Naast de vier tot vijf kleuren die direct verkrijgbaar zijn is er ook de mogelijkheid om je eigen fiets helemaal zelf samen te stellen. De nieuwe Dura-Ace Di2 en Ultegra Di2 groepen zijn ook per direct beschikbaar in het Project One programma. Project One voorziet in de behoefte om de specificaties van je fiets direct naar wens aan te passen en samen te stellen met je lokale dealer. Op deze wijze kun je de fiets direct, naar aanleiding van je fietsmeting, maat-specifiek opbouwen. Kies de juiste groepset en wielen, maar ook accessoires zoals banden, zadel of bidonhouder.

Afbeeldingen