Webshop

Trek introduceert nieuwe cargofietsen

De Fetch+ 2 is ontworpen om kinderen, huisdieren en boodschappen te vervoeren en bevat handige functies die de weg van A naar B vergemakkelijken. Hij is voorzien van een Bosch Cargo line-aandrijving met Smart System waarmee fietsers hun smartphone kunnen gebruiken als display, controller en informatiehub. De Fetch+ 2 heeft een stevige, gemakkelijk te gebruiken kickstand die de fiets stabiel houdt bij het in- en uitladen, en heeft een verstelbare stuur- en zadelpen zodat de fiets geschikt is voor meerdere bestuurders.

Veel mogelijkheden

Optioneel kan deze e-transportfiets ook worden uitgerust met voor- en achterbakken van hard, duurzaam en eenvoudig te reinigen kunststof om nog meer laadvermogen te creëren. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat rijders hun fiets naar wens kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl. Klanten kunnen ook kiezen voor het Trek Family Pack om nog meer functies toe te voegen, zoals een safaristang, jasbeschermers, zitkussens voor extra demping en een rugsteun voor extra comfort. Met gemak kun je 80 Kg aan bagage meenemen.

Bosch BES-smart system

Deze Fetch+2 is voorzien van een Bosch Smart System Cargo Line middenmotor met een koppel van 85 Nm. De Bosch Power tube accu van 500 Wh, is middels Removable Integrated Battery (RIB), netjes weggewerkt in het frame. De Smartphone Grip display, gecentreerd midden op het stuur, biedt plaats voor jouw iPhone voorzien van de Bosch Flow-app.

Een cargofiets voor jouw zaak

Steeds meer ondernemers kiezen voor een cargofiets als aanvulling van hun wagenpark. Ze zijn makkelijk in te zetten voor zowel het vervoeren van goederen als het leveren van diensten. Ze zijn niet gebonden aan autoluwe zones, parkeerzones, laad- en lostijden of emissiezones. Ook met de invoering van meer en strengere lage-emissiezones gaat de switch naar deze transportmiddelen gestimuleerd worden.

De cargofietsen bieden een oplossing voor elk type ondernemer. De meest klassieke voorbeelden zijn de pakjesleveringen van Coolblue, DHL en BPost. Maar ook kleinere ondernemingen zijn ondertussen helemaal mee met deze trend. Pedicure aan huis, slotenmakers, uitvaartverzorgers, bloemenbezorgers, pizzakoeriers, wassalons en zelfs mobiele boekenwinkels.

Chamizo Fietsen is gespecialiseerd in cargofietsen op maat van ondernemingen, groot en klein. We mochten al fietsen uitwerken voor heel wat ondernemers, zoals bijvoorbeeld voor het mobiele marktkraam van De Krokfiets. Wil je kijken of een cargofiets te rijmen valt met jouw activiteiten? Contacteer ons dan.

Trek

Trek is een toonaangevende fietsenfabrikant uit Amerika waar noviteit, kwaliteit en design samenkomen.
De vier decennia die volgden vanaf onze oprichting in 1976 hebben meer innovatie gekend dan de voorgaande vierhonderd jaar. Fietsen zijn niet immuun gebleken voor deze explosie van technologische vooruitgang. Trek heeft altijd vooropgelopen op dit gebied door continu de grenzen ter discussie te stellen van wat er mogelijk is met een fiets. Onze toewijding aan het principe van voortdurende progressie en het vasthouden aan onze basisprincipes om fietsen te bouwen waar mensen van houden en waar we volledig achter staan, heeft ons gebracht op het punt waar we nu staan. Maar we weten dat we nog veel meer kunnen doen. Deze wereld heeft de fiets nu meer dan ooit nodig. En Trek bouwt mee aan een betere wereld door het maken van deze eenvoudige en elegante vervoermiddelen. 

Afbeeldingen