Webshop

Trek wint tweede jaarop rij Fleet Brand of the Year

Fleet Brand of the Year

Naast de E-bike & Speed pedelec categorieën is er ook aandacht voor de lease fiets. Fietslease is in België een zeer belangrijk en populair programma om het fietsgebruik te stimuleren. Belangrijk in de categorie Fleet Brand of the Year zijn met name de service-aspecten die de merken aanbieden voor de vloot eigenaar (bijv. garantie en de verlengbaarheid ervan, bijstand en het onderhoudscontract) en de geschiktheid van de fietsen om deze intensief te gebruiken voor woon-werkverkeer.

De vakjury van VAB over Trek Benelux

“Trek werd door onze professionele fleet-jury voornamelijk erg positief beoordeeld omwille van hun netwerk in België (het grote aantal fysieke verkooppunten), de sterke garantievoorwaarden van het merk en de snelheid en kwaliteit van onderhoud en herstelling binnen hun dealernet. Ook de contacten met de invoerder verlopen erg vlot en professioneel. De jury ondervroeg hiervoor beslissingsnemers bij bedrijven uit de sector; fietsleasing, fietsvloten, verzekeraars, …”

De afgelopen jaren werden op het hoofdkantoor van de VAB in Zwijndrecht de prijzen verdeeld onder de inzenders van de E-bike en de Fleet Brand van het jaar verkiezing. Wegens de huidige omstandigheden werden, net als afgelopen jaar, de winnaars online bekend gemaakt middels een webinar.

Trek

Trek is een toonaangevende fietsen fabrikant uit Amerika waar noviteit, kwaliteit en design samenkomen.
De vier decennia die volgden vanaf de oprichting in 1976 hebben meer innovatie gekend dan de voorgaande vierhonderd jaar. Fietsen zijn niet immuun gebleken voor deze explosie van technologische vooruitgang. Trek heeft altijd voorop gelopen op dit gebied door continu de grenzen ter discussie te stellen van wat er mogelijk is met een fiets. Onze toewijding aan het principe van voortdurende progressie en het vasthouden aan onze basisprincipes om fietsen te bouwen waar mensen van houden en waar we volledig achter staan, heeft ons gebracht op het punt waar we nu staan. Maar we weten dat we nog veel meer kunnen doen. Deze wereld heeft de fiets nu meer dan ooit nodig. En Trek bouwt mee aan een betere wereld door het maken van deze eenvoudige en elegante vervoersmiddelen.

Vakjury en consumentenpanel

De fietsen worden door een en een professionele vakjury onafhankelijke jury beoordeeld én in de praktijk getest. Zij onderwerpen de deelnemende fietsen aan een uitgebreide, strenge en dynamische test.

Leasing bij Chamizo Fietsen

Een fiets leasen bij Chamizo Fietsen is leasen zonder zorgen. Naast de expertise tijdens het verkoopsgesprek bieden we ook een vlotte dienst na verkoop. Onze collega Stefanie zorgt voor de hele administratieve kant van de leasings en de daarbijhorende herstellingen, onderhoud en overnames. En in onze werkplaats werken 10 ervaren mechaniekers in een toonaangevende werkplaats met de nieuwste technologieën om onze (lease)klanten snel weer op weg te helpen bij pech of onderhoud.

Kortom: we zijn meer dan een verkooppunt, tijdens de hele looptijd van je contract staan we klaar om je verder te helpen.

Afbeeldingen