Webshop

Wees gezien!

Zorg dat je gezien wordt en begeef je veilig in het verkeer. Wij hebben alles in huis om "gezien te worden": hoogwaardige verlichting, reflecterende en fluorescerende kledij en allerlei opvallende accessoires.

Wowow

Wowow heeft een groot gamma van kwalitatieve reflecterende en fluorescerende kledij en accessoires. Dit gaat van de klassieke fluo vestjes, tot leuke stickers om beter op te vallen.

Fun Jacket €7,95

Flandrien (Fluo vestje met ingebouwde verlichting) €41,95

MonkeyLights

Hippe, coole en opvallende verlichting voor in de wielen. Eens je op snelheid komt kan je verschillende gave thema's kiezen in vele leuke kleuren! Vanaf €29,95.

USB oplaadbare verlichting

Bij ons vind je een ruim gamma hoogwaardige fietsverlichting, in vele verschillende sterktes en uitvoeringen. Wij zijn persoonlijk grote fan van de nieuwe generatie USB oplaadbare verlichting. De voordelen zijn talrijk: de verlichting is heel krachtig, je kan ze opladen in plaats van telkens dure batterijen te plaatsen én het milieu vaart er ook goed bij. Er is zowel verlichting om gezien te worden, als verlichting om zelf goed te kunnen zien. Als je vaak in het donker fietst is goede verlichting een MUST! Je vindt bij ons de volgende merken: Axa, BBB, Bontrager, Knog, Lezyne en Lupine. Vanaf €19,95.

Castelli Mortirolo Reflex Jacket

Een hoogwaardige Windstopper vest van het Italiaanse topmerk Castelli. Overdag ziet deze vest er heel normaal uit, maar in het donker is deze vest 360 graden visibel dankzij de reflectieve panelen. €199,95.

Afbeeldingen