Webshop

Win tickets voor 'K3 Dans van de Farao'!

Bij Chamizo Fietsen kan je al sinds Karen, Kristel en Kathleen terecht voor leuke K3-merchandise voor de fiets. En nog steeds zijn er heel wat leuke hebbedingetjes op de markt die niet alleen leuk en mooi zijn, maar ook nog eens de zichtbaarheid en veiligheid op de fiets verhogen. Zoals de mooie K3 fietsbel, een zichtbare vlag voor op het bagagerek of een handige mand voor aan het stuur.

Maar ook de hele mooie fietsen van K3 met unieke roze wielen!


K3 Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Wedstrijd

We geven 40 duo-tickets weg voor deze film, die je kan bekijken in een bioscoop naar keuze. Het enige dat je moet doen is onderstaand formulier invullen en je vingers kruisen! Succes!

Afbeeldingen